☺ Ja minähän siis en ole ollut ikinä mikään aasialaisen ruoan ystävä. Jaajattelin jopa rohkaistua menemään pitkästä aikaa kiinalaiseen ravintolaan syömään
Possuaja kasviksia. Kerro toiveesi -postauksessa pyydeltiin vinkkejä ihan tavalliseen arkiruokaan, joten ajattelin, että voisin silloin tällöin tarttua aiheeseen
Ripottele niiden päälle vähän suolaa ja. Kuivaa kesäkurpitsanpalat ja mausta ne sinapilla. Kietaise kunkin ympärille salamiviipale ja grillaa paloja muutamia minuutteja
Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan ja koverra pois siemenet. Suolaa sisäpuoli ja käännä puolikkaat hedelmäliha alaspäin sillä aikaa kun valmistat muhennoksen
- sipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa, nippusipulia, jalapenoa. Tätä sapuskaa ei tartte tehä eilisen grillijämistä, mut tuli tossa tehdessä mieleen, että kaikki jo valmiiks grillatut kasvikset ja lihat sopii tähän ruokaan aivan hitsin hyvin