Syksyssä on se hyvä puoli, että saa alkaa hauduttelemaan uunissa erilaisia liharuokia. Vaikka tiskissä oli myös nätti rivi siansorkkia niin päädyin tutumpaan etuselkään
Possunetuselkä on ollut ainakin viimeisen kuukauden ajan lähicittarissa törkeän halpaa (2,90 €/kg), joten ostin sitä tietenkin yhden köntin nyt syötäväksi ja toisen pakastimeen. 1-1,4 kg porsaan etuselkää, lapaa, uunilihaa tai niskaa eli kassleria (luullisesta lihasta plussaa. Jatka kypsentämistä uunissa noin 30-40 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt
Tänään pakastimesta sulamaan tarttui pala possunetuselkää ja lohta. Laita nugetit uunipellille ja paista 175 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. 175 asteisessa uunissa noin
Tämä ei siis ole possun perää, vaan ennemminkin olkapäätä. Hiero seos possun ympärille. Sekoita sokeri ja ruokokidesokeri keskenään ja laita seos possun pinnalle
Pahempi puoliskoni hankki minulle Tomi Björkin & Matti Wikbergin Farang-kirjan ja sieltä vihdoin ja viimein löytyi ohje josta aloin soveltamaan omaa karamellipossun reseptiäni