Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin possunulkofileetä mutta meillä uuniin menee sisäfile. Poista sisäfilestä kalvot ja laita liha marinoitumaan noin puoleksi tunniksi
Silloin kun ei ruoanlaittoon halua paljoa aikaa käyttää, tulee aika usein laitettua possunfilettä (ulko tai sisä) uuniin kypsymään yhdessä kasvisten kanssa
Tässä filerullassa oli mun mielestä kaikki kohdallaan. Filerulla on oikeastaan aika helppo tehdä. Haastavin osuus taitaa olla porsaan ulkofileen avaaminen puukolla
Possunsisäfilettä ja omenakastiketta on jo aiemminkin blogissa valmistettu, mutta ei yhdessä. Tämä possua omenakastikkeessa ohje on helpompi ja hyvä arkiruoka, koska sapuska valmistuu uunissa ilman sen suurempaa vahtimista
possun tai naudan fileelle. Paista uunissa n. Yksi amerikkalaisen keittiön kulmakivistä on mac'n cheese. Rasvainen juustomakaroni on comfort foodien aatelia ja se hyvä lisäke esim
Samassa ajassa kypsyvät myös perunalohkot, joita meillä tarjoiltiin possun ja caponatan kaverina. Munakoison paahtuessa uunissa valmistele muut ainekset
possun kaverina. Kerran olen karitsan sisäfileet pannulla paistanut ja yhden taginen tulille laittanut… Mutta noin yleisesti ottaen lammas taitaa olla kalan ohella se tunnetuin raaka-aine suomalaistenkin pääsiäispöydässä
possunsisäfileen. Poista fileestä ylimääräiset kalvot ja muut roippeet. Jaetaan taikina kahteen ja kaulitaan kummastakin uunipellin kokoinen leipä, jonka annetaan nousta, pistellään haarukalla, jaetaan neliöiksi taikinapyörällä ja paistetaan kuumassa uunissa vaalearuskeaksi