Possun lapa uunissa marinadi reseptejä

Karamelli- nyhtöpossu

Karamelli- nyhtöpossu

Itse tykkään tehdä possunlapaa, mutta kaslerkin käy vallan mainiosti. Sekoita kaikki keskenään ja kaada possun päälle pataan
Amerikkalaisvaikutteita

Amerikkalaisvaikutteita

täällä ja täällä) kiertänyttä revityn possun reseptiä, jonka juuret lepäävät ilmeisesti kaukana rapakon takana - siellä, missä punaista lihaa nyt muutenkin tunnutaan rakastavan
Kanaa etelän malliin

Kanaa etelän malliin

Leikkaa vaikka possunlapa isoiksi kuutioiksi, laita pataan pienen liemitilkan, mausteiden ja juuresten kera ja anna hautua muutama tunti uunissa
PULLED PORK TEXMEX-LASAGNE

PULLED PORK TEXMEX-LASAGNE

Aseta possunlapa uuninkestävään vuokaan, johon possu juuri ja juuri mahtuu. Possun muhiessa uunissa valmista pastataikina ja anna sen levätä kelmun sisällä pari tuntia
Mausteseokset, masalat ja muut maukkaat.

Mausteseokset, masalat ja muut maukkaat.

Dry-rubit, marinadit, kastikkeet, padat. 400 g possun filettä (Jos haluat oikaista, osta fileesuikaleita). Lisää possun suikaleet ja wokkaa 2-3 minuuttia. 700 g lammasta paloina (lapa käy mainiosti). Paista uunissa 30 minuuttia folion kanssa, poista folio ja anna paistua vielä 10-15 minuuttia kunnes juusto on ihanasti ruskistunut. 400 g possun filettä (Jos haluat oikaista, osta fileesuikaleita). 700 g lammasta paloina (lapa käy mainiosti)