Kasslerin sijaan käytin possunlapaa. Hallissa vain kuusi euroa kilo, ja luunpätkästä tirisee pintaan ihanasti umamia, kun ruoka kypsyy hitaasti uunissa
täällä ja täällä) kiertänyttä revityn possun reseptiä, jonka juuret lepäävät ilmeisesti kaukana rapakon takana - siellä, missä punaista lihaa nyt muutenkin tunnutaan rakastavan
Aseta possunlapa uuninkestävään vuokaan, johon possu juuri ja juuri mahtuu. Possun muhiessa uunissa valmista pastataikina ja anna sen levätä kelmun sisällä pari tuntia
Dry-rubit, marinadit, kastikkeet, padat. 400 g possun filettä (Jos haluat oikaista, osta fileesuikaleita). Lisää possun suikaleet ja wokkaa 2-3 minuuttia. 700 g lammasta paloina (lapa käy mainiosti). Paista uunissa 30 minuuttia folion kanssa, poista folio ja anna paistua vielä 10-15 minuuttia kunnes juusto on ihanasti ruskistunut. 400 g possun filettä (Jos haluat oikaista, osta fileesuikaleita). 700 g lammasta paloina (lapa käy mainiosti)