Possun niska uunissa reseptejä

Possun kassler pata

Possun kassler pata

Tämäkin possunniska tuli niin herkulliseksi, että jaksoimme syödä tätä peräti kolme päivää. Minulla on tapana antaa uunin porottaa tuon kaksi tuntia ja viimmeisen tunnin annan sitten padan olla vain ilman lämpöä uunissa
Punaviinissä breseerattu ibericon niska

Punaviinissä breseerattu ibericon niska

Breseerattu ibericopossunniska. Kun iberico kahlaa kolmisen tuntia uunissa espanjalaisessa Riojan alueen punaviinissä, sopivin yrtein, niin lopputulos on takuuvarma hitti
Revi sikaa!

Revi sikaa!

Joten kun sitten marssin Hietalahden S-Marketin lihatiskille, ei ollut hajuakaan, miltä näyttää possunniska, kylki tai kassler
Onnea on oma grilli(mestari)

Onnea on oma grilli(mestari)

Laita niskapala uunipataan. Kun liha on kypsynyt, ota pata uunista ja nosta niska pois liemestä. 1 kg possunniskaa. Anna jäähtyä ainakin tunnin verran, jotta niskasta voi leikata veitsellä 4-5 pihviä. 1 kg possunniskaa
Kokkailut jatkuu... Pulled Pork uunissa

Kokkailut jatkuu... Pulled Pork uunissa

Kilon possunniska, eli kassler-paisti (maustamaton). Tämän viikon kokkailuna oli Pulled Pork uunissa. Uunissa paisti pöhisi, paperin sisällä reilut kuusi tuntia
Farangin rapea possu

Farangin rapea possu

Karamellipossun valmistus aloitetaan päivää ennen sen tarjoilua. 500 g possunniskaa. Kiehauta kaikki haudutusliemen aineet yhdessä kattilassa kunnolla, lisää kokonainen possunniska liemeen ja hauduta kattilassa tai uunivuoassa uunissa noin 160 asteessa 3-4 tuntia, kunnes liha on pehmeää ja ylikypsää. 500 g possunniskaa
Sika, voi kuinka isi syö!

Sika, voi kuinka isi syö!

Mä halusin tästä siasta semmoisen ihanan, murenevan ylikypsän possun ja pakko sanoa, että nappiin meni
Nyyhtöpossu-unelmat todeksi

Nyyhtöpossu-unelmat todeksi

Olen haaveillut pulled porkin eli hitaasti haudutetun ja riivityn possun valmistamisesta jo iät ja ajat
Karkkipossua Farang style

Karkkipossua Farang style

Nosta possunpalat talouspaperin päälle, että ylimääräinen rasva imeytyy pois. Sekoitin silputun korianterin, chilin ja riisiviinietikan erillisessa kipossa, josta kukin sai ripotella sitä pöydässä possun päälle