Possun niskaa uunissa reseptejä

Ylikypsää possun niskaa ja lapaa

Ylikypsää possun niskaa ja lapaa

Pienempi pala on possun lapaa. Isompi kimpale tuli valittua etuselkää eli niskaa, josta käytetään tutummin nimeä kassler
Uunissa haudutetut Kasslerpihvit

Uunissa haudutetut Kasslerpihvit

Nyt löysin kaupasta 800g palan possunniskaa. 800g Possunniskaa. Laita kansi päälle ja hauduta 180°c uunissa 2 tuntia. ) 800g Possunniskaa
Pulled pork BBQ Burger

Pulled pork BBQ Burger

possunniskaa eli kasleria. Pulled porkin eli nyhtöpossun lihan voi kypsentää hyvissä ajoin etukäteen. Paista uunissa 110 asteessa 4-5 tuntia
Melkein ilmaista possupataa

Melkein ilmaista possupataa

Possun etuselkä on ollut ainakin viimeisen kuukauden ajan lähicittarissa törkeän halpaa (2,90 €/kg), joten ostin sitä tietenkin yhden köntin nyt syötäväksi ja toisen pakastimeen. 1-1,4 kg porsaan etuselkää, lapaa, uunilihaa tai niskaa eli kassleria (luullisesta lihasta plussaa. Jatka kypsentämistä uunissa noin 30-40 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt
Vasikanposket thaityyliin

Vasikanposket thaityyliin

Vasikanposken sijaan ohjetta voi soveltaa käyttämällä possunniskaa. Korealaisittain grillattua lihaa ja kaaliaMasterchef Kiran possunposket, palsternakkatikut ja palsternakkaomenapyreeKotiliesi
SAMBARYTMEJÄ JA BRASSIRUOKAA KISAKATSOMOON

SAMBARYTMEJÄ JA BRASSIRUOKAA KISAKATSOMOON

Feijoada- padoissa ja muhennoksessa voi olla niin possun kylkeä, saparoa kuin korvaakin. 800 g porsaan lapaa tai niskaa. Kaada neste vuokaan ja anna lihan hautua ylikypsäksi 120-asteisessa uunissa vähintään neljän tunnin ajan
Pulled Pork

Pulled Pork

2 kg Possunniskaa. Tämähän on nyt ruokamuodin huipulla. Kuuluisa pulled pork on nyt testattu ja kunnialeima annettu
Possupita punaviinisiirapilla

Possupita punaviinisiirapilla

Ohjeen henkinen koti on Helsingin Ullanlinnan ihanimmassa kahvilassa Mattolaiturissa, sen valikoimissa on nimittäin taivaallinen possunliha-BBQ-leipä
Sitruunan raikas nyhtöpossu

Sitruunan raikas nyhtöpossu

pitkään kannen alla hauduttaen, vähintään kaksi tuntia mutta neljäkin on hyvä joten tähän ei kannata käyttää mitään filettä vaan haaa lihaa, joko possun kylkeä, lapaa tai sen niskaa
Mango&olut -nyhtöpossu Pyhätunturilla

Mango&olut -nyhtöpossu Pyhätunturilla

Ostettiin possun kylkeä johon hierottiin mausteseos. 1 kg possunniskaa, kassleria tai muuta rasvaista ruhon osaa, 3 rkl kuivamausteseosta (tee itse tai osta, me ostettiin Poppamiehen Slow Food Rub), 1 plo lager-olutta, meillä KOFFia, 2 dl mangososetta, 2 rkl hunajaa, suolaa, pippuria. 200 asteessa noin 15 minuuttia, niin että uunissa on vesikippo. 1 kg possunniskaa. 15 minuuttia, niin että uunissa on vesikippo
Onnea on oma grilli(mestari)

Onnea on oma grilli(mestari)

1 kg possunniskaa. 1 kg possunniskaa. Kuten varmasti jo kaikille on tullut selväksi, emme oikeastaan voisi olla tyytyväisempiä vuoden takaiseen espoolaistumiseemme, jota olemmekin hehkuttaneet vähintäänkin toisillemme jos ei päivittäin niin ainakin viikoittain
Kesäruokaa ja juhannusjuhlat

Kesäruokaa ja juhannusjuhlat

2 kg possunniskaa, kassleria tai muuta rasvaista ruhon osaa, 5 rkl kuivamausteseosta (tee itse tai osta, me ostettiin Poppamiehen Slow Food Rub), 4 dl omenamehua, 4 rkl bbq-kastiketta. 2 kg possunniskaa
Limppukinkku | Tämän joulun hitti?

Limppukinkku | Tämän joulun hitti?

Kinkun sijaan kannattaa kuitenkin kokeilla vaihteeksi possun kasleria tai niskaa. Tällä kertaa käytin perinteisen kinkun sijaan Iberico-possunniskaa, josta tuli ihan todella mureaa ja maukasta
Farangin rapea possu

Farangin rapea possu

Karamellipossun valmistus aloitetaan päivää ennen sen tarjoilua. 500 g possunniskaa. Kiehauta kaikki haudutusliemen aineet yhdessä kattilassa kunnolla, lisää kokonainen possun niska liemeen ja hauduta kattilassa tai uunivuoassa uunissa noin 160 asteessa 3-4 tuntia, kunnes liha on pehmeää ja ylikypsää. 500 g possunniskaa
Kanaa etelän malliin

Kanaa etelän malliin

Leikkaa vaikka possun lapa isoiksi kuutioiksi, laita pataan pienen liemitilkan, mausteiden ja juuresten kera ja anna hautua muutama tunti uunissa