Possun etuselkä on ollut ainakin viimeisen kuukauden ajan lähicittarissa törkeän halpaa (2,90 €/kg), joten ostin sitä tietenkin yhden köntin nyt syötäväksi ja toisen pakastimeen. 1-1,4 kg porsaan etuselkää, lapaa, uunilihaa tai niskaa eli kassleria (luullisesta lihasta plussaa. Jatka kypsentämistä uunissa noin 30-40 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt
Vasikanposken sijaan ohjetta voi soveltaa käyttämällä possunniskaa. Korealaisittain grillattua lihaa ja kaaliaMasterchef Kiran possunposket, palsternakkatikut ja palsternakkaomenapyreeKotiliesi
Feijoada- padoissa ja muhennoksessa voi olla niin possun kylkeä, saparoa kuin korvaakin. 800 g porsaan lapaa tai niskaa. Kaada neste vuokaan ja anna lihan hautua ylikypsäksi 120-asteisessa uunissa vähintään neljän tunnin ajan
pitkään kannen alla hauduttaen, vähintään kaksi tuntia mutta neljäkin on hyvä joten tähän ei kannata käyttää mitään filettä vaan haaa lihaa, joko possun kylkeä, lapaa tai sen niskaa
Ostettiin possun kylkeä johon hierottiin mausteseos. 1 kg possunniskaa, kassleria tai muuta rasvaista ruhon osaa, 3 rkl kuivamausteseosta (tee itse tai osta, me ostettiin Poppamiehen Slow Food Rub), 1 plo lager-olutta, meillä KOFFia, 2 dl mangososetta, 2 rkl hunajaa, suolaa, pippuria. 200 asteessa noin 15 minuuttia, niin että uunissa on vesikippo. 1 kg possunniskaa. 15 minuuttia, niin että uunissa on vesikippo
1 kg possunniskaa. 1 kg possunniskaa. Kuten varmasti jo kaikille on tullut selväksi, emme oikeastaan voisi olla tyytyväisempiä vuoden takaiseen espoolaistumiseemme, jota olemmekin hehkuttaneet vähintäänkin toisillemme jos ei päivittäin niin ainakin viikoittain
2 kg possunniskaa, kassleria tai muuta rasvaista ruhon osaa, 5 rkl kuivamausteseosta (tee itse tai osta, me ostettiin Poppamiehen Slow Food Rub), 4 dl omenamehua, 4 rkl bbq-kastiketta. 2 kg possunniskaa
Kinkun sijaan kannattaa kuitenkin kokeilla vaihteeksi possun kasleria tai niskaa. Tällä kertaa käytin perinteisen kinkun sijaan Iberico-possunniskaa, josta tuli ihan todella mureaa ja maukasta
Karamellipossun valmistus aloitetaan päivää ennen sen tarjoilua. 500 g possunniskaa. Kiehauta kaikki haudutusliemen aineet yhdessä kattilassa kunnolla, lisää kokonainen possun niska liemeen ja hauduta kattilassa tai uunivuoassa uunissa noin 160 asteessa 3-4 tuntia, kunnes liha on pehmeää ja ylikypsää. 500 g possunniskaa