No ei nyt ihan, mutta tämä resepti vei kielen mennessään ja lopputulos oli syntisen herkullinen. Uusi bravuuri on syntynyt - ja aion kokata näitä possun rimpsuluita tästä lähtien kaikille vieraille
Samasta postauksesta löytyy myös possun ribsien ja hedelmäisen Monkey Gland -kastikkeen resepti, jotka sopivat oivallisesti myös kesäkauden grillikemuihin
Erityisesti possunribsit tuntuvat olevan ihan parhaita Jyvässeudulla. Härän ja lehmän grilliluiden valmistaminen poikkeaa jonkin verran possun ribsien valmistamisesta
Ribsit olivat mielettömiä ja niistä kiitos kuuluu jälleen Helsingin Sanomille. No, piirakkahan tuo olikin, periamerikkalaisen cookien reseptillä leivottu
Tarjoa tahna possun lisukkeena. Jaan tänne nyt salaattitahnan reseptin, jonka nappasin uusimmasta Glorian ruoka & viini- lehdestä (mikään ei näköjään muutu, tästä lehdestä ne mielenkiintoisimmat reseptit tuntuu löytyvän