Kokonaisena paistettu possunsisäfile. Silloin kun ei ruoanlaittoon halua paljoa aikaa käyttää, tulee aika usein laitettua possun filettä (ulko tai sisä) uuniin kypsymään yhdessä kasvisten kanssa
Uunissa paistettu possunsisäfile tomaattien kera. Helppo possunsisäfileruoka. Possun fileen kanssa söimme kypsistä perunoista tehtyjä kermaperunoita ja luomuporkkanoista tehtyä raastetta
Mustan possun kauniin tummanpunaisen lihan uskaltaa melko lailla huoletta jättää kansainväliseen tapaan mehukkaaksi mediumiksi (lue perustelumme täältä)
Lihana meillä oli sekä naudan että possunsisäfileetä kuutioina. Kiehauta seuraavaksi makuliemen aineet keskenään ja anna liemen kylmetä yön yli paistin muhiessa uunissa
possunsisäfileen. Jaetaan taikina kahteen ja kaulitaan kummastakin uunipellin kokoinen leipä, jonka annetaan nousta, pistellään haarukalla, jaetaan neliöiksi taikinapyörällä ja paistetaan kuumassa uunissa vaalearuskeaksi
Blogiystäväni Uchimurina oli valmistanut jokunen hetki sitten possunsisäfilettä, joka oli saanut lisäkkeekseen tuoreiden viikunoiden maustamaa kastiketta
Ruoskasta ja mötikästä saa hyviä mignon-pihvejä, mutta minä laitan ne usein pakastimeen tai tiiviiseen muovipussiin jääkaappiin, ja käytän esimerkiksi varraslihoina possunsisäfileen kera, loistoluokan Sizzling fajitas-raaka-aineena tai Biff Rydbergiin