Silloin kun ei ruoanlaittoon halua paljoa aikaa käyttää, tulee aika usein laitettua possun filettä (ulko tai sisä) uuniin kypsymään yhdessä kasvisten kanssa
Il Guanciale, on hieman pekonia muistuttava suolaliha possun kaulasta ja/tai poskesta. Minä haluan possunkaula-pekonini ohuina suikaleina, jotka on paahdettu rapeiksi kuivalla pannulla ilman lisättyjä rasvoja
Meidän taloudessa aikaa varataan kokonaisuudessaan pari päivää, kolmekin saa menemään jos haluaa antaa possun maustua yön yli ja paahtaa valmiksi kypsennettyä porsasta seuravana päivänä
Kokeilimme tätä korealaisten possun kylkiluiden sekä lohen kanssa, mainiosti toimi lisukkeena. Korealainen versio varhaiskaalisalaatista on vallan mainio ja raikas lisuke, niin korealaisille ruuille kuin kotimaisittain grillatulle lihalle
Tämä lihapata on samantapaista kuin tämä paprikaporsas, mutta laitoin tähän lihaksi vain possun kassleria, paprikan lisäksi myös porkkanaa ja ihan viime tingassa hurautin sekaan vielä lähes valmiiseen lihapataan mausteliemessä olevia herkkusieniviipaleita (kuvittelin herkkusienien kyllä olleen ihan tavallisia maustamattomia liemeen säilöttyjä, mutta nämä olivat positiivinen yllätys
- 4-6 possun fileepihviä (tai paketillinen suikaleita). 4-6 possun fileepihviä. Olettekin varmasti kuulleet jo suru-uutisen Mustapekka-juustoon liittyen
Ostin kyllä luomu broilerin suikaleitakin, mutta nyt tuli eilen illalla inspis saunan jälkeen paistella nuo possun lihat sekä tehdä kastike uunia vaille valmiiksi