Uudet perunat on itsessään herkkua ilman mitään jatkojalostusta, mutta kun niihin ottaa vielä grillissä rapean paistopinnan, nousevat ne ihan uudelle tasolle
Eli ostaa kaupasta marinoidun possunfileen ja ei muutakun possu savustuspussukkaan ja grilliin. Uusiaperunoita on niin mukava syödä, aina saa tehtyä hieman eri makuisia ja laisia lisäkkeitä sille kaveriksi
Possunfilegrillissä. Otin possunfileen lämpenemään nollalaatikosta noin tuntia ennen grillausta. Perunat saivat olla grillissä koko sen ajan, kun filee kypsyi ja vielä fileen lepuutusajankin
Sekoita kaikki marinadin aineet ja kaada possunfileiden päälle. Pyyhi pihveistä liika marinadi pois ja grillaa pihvit molemmin puolin joko grillissä tai uunin grillivastusten alla (nyt käytin grillivastuksia, sillä lihaa oli paljon, enkä halunnut kauniina iltana seistä grillin äärellä)
Ihan vaan grillimakkaran, possunfileen ja salaatin kera. enkä edes malttanut ihan ensteks pestä terassilta kurajälkiä ja pölyä pois, kun oli niin kiire päästä kupposeni kanssa tuonne aurinkoon