A. v. a. s. i. n. g. r. l. u. k. d. e. m. o. p. j. t. y. ö. h. ä. T. f. ,. M. V. G. -. c. L. P. 5. 0. O. b. –. D. 6. 2. 1. 3. /. 4. ½. K. N. S. Y. R. t l. d l
Ota liha hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Pyyhi lihan pinta kuivaksi. Paista fileeseen kauttaaltaan kaunis ruskea paistopinta voi-öljyseoksessa paistinpannussa
Ota possunfilee huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Valmista ensin kuorrutus. Laita kulhoon öljy, basilikan lehdet, valkosipulit, mausteet ja pistaasimantelit
1. Jaa filee kuuteen palaan ja nuiji ne pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla, kääntele ne jauhossa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi juustoraasteessa