Possupata kasslerista. isompi määrä lihaa kannattaa ruskistaa kuumassa 225 asteisessa uunissa välillä sekoitellen. Hauduta ruokaa 175- 200 asteisessa uunissa 1-1½ tuntia. Jatka lihapadan kypsentämistä vielä vähintään puolen tunnin ajan noin 175 asteisessa uunissa. 225 asteisessa uunissa välillä sekoitellen
Pitaleivät voi toki ostaa valmiinakin, mutta koska niiden puffaantuminen uunissa tuottaa aikamoisia onnistumisen tunteita, ehdotan, että kokeilet edes kerran niiden tekemistä kotona
Hauduta pataa uunissa 150 asteessa kannella peitettynä tunti. Tämän reseptin kokeilin ja hyväksi havaitsin jo viime talvena (Glorian ruoka ja viini 1/2017)
Gratinoitu possupata. Loppiaisena pakastimesta napattiin possun ulkofilettä ja siitä valmistui Kotiäidin 3K -blogin ohjeella gratinoitua possupataa. Kaada ruoka uunivuokan, ripottele päälle juustoraaste ja gratinoi 225 asteisessa uunissa, kunnes juusto saa väriä
Paprikainen possupata. Suurta suomalaista ajattelijaa mukaillen. ”Arki on ihmisen parasta aikaa. ”. Tai siltä tuntuu yhä selvemmin vuosikertoimien karttuessa
Jostain iski mieliteko, suoranainen himo sinapilla maustettuun kermaiseen possupataan. Peitä pata kannella ja hauduta uunissa noin kolmen tunnin ajan tai kunnes porsaskuutiot ovat lohkeilevan mureita
Viime viikonlopun kikherne-broileripata ja oluessa haudutettu possupata olivat kuitenkin niin maistuvia, että lämmitettävää ei kummastakaan kahta lounasannosta enempää jäänyt
Yleensä kassler päätyy meillä pataan tai nyhtöpossuksi (espanjalainen possu-papupata, mehevä possupata, kreikkalaista punaviinipossua, pulled pork bbq-kastikkeella), mutta tällä kertaa paisti sai pysyä kokonaisena