Possupata uunissa reseptejä

Possupata (kasslerista)

Possupata (kasslerista)

Possupata kasslerista. isompi määrä lihaa kannattaa ruskistaa kuumassa 225 asteisessa uunissa välillä sekoitellen. Hauduta ruokaa 175- 200 asteisessa uunissa 1-1½ tuntia. Jatka lihapadan kypsentämistä vielä vähintään puolen tunnin ajan noin 175 asteisessa uunissa. 225 asteisessa uunissa välillä sekoitellen
Possupita punaviinisiirapilla

Possupita punaviinisiirapilla

Pitaleivät voi toki ostaa valmiinakin, mutta koska niiden puffaantuminen uunissa tuottaa aikamoisia onnistumisen tunteita, ehdotan, että kokeilet edes kerran niiden tekemistä kotona
Äidin mausteinen possupata

Äidin mausteinen possupata

Pata valmistuu näppärästi itsekseen liedellä tai uunissa, joten voit hyvin tehdä muita juttuja padan kypsymisen ajan
Oluessa haudutettu possupata

Oluessa haudutettu possupata

Hauduta pataa uunissa 150 asteessa kannella peitettynä tunti. Tämän reseptin kokeilin ja hyväksi havaitsin jo viime talvena (Glorian ruoka ja viini 1/2017)

Oluessa haudutettu possupata

Pitkä haudutus uunissa teki kuitenkin ihmeitä. Harvoin, jos koskaan, olen syönyt näin hyvää possupataa
Possua karppina

Possua karppina

Seurakseen kastike sai voissa haudutettuja lanttukuutioita, jotka nekin kypsyvät samaan tahtiin kastikkeen kanssa mukavan pehmeiksi uunissa
Melkein ilmaista possupataa

Melkein ilmaista possupataa

MEHEVÄ POSSUPATA. Jatka kypsentämistä uunissa noin 30-40 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt. Haloo, kanssaopiskelijat
Gratinoitua possupataa & loppiaistulia

Gratinoitua possupataa & loppiaistulia

Gratinoitu possupata. Loppiaisena pakastimesta napattiin possun ulkofilettä ja siitä valmistui Kotiäidin 3K -blogin ohjeella gratinoitua possupataa. Kaada ruoka uunivuokan, ripottele päälle juustoraaste ja gratinoi 225 asteisessa uunissa, kunnes juusto saa väriä
Possu-paprikapata

Possu-paprikapata

Murea possupata on oikeaa syysruokaa. Laita uunipataan kansi ja anna padan muhia 150-asteisessa uunissa pari tuntia, tai kunnes liha on oikein mureaa
Härän ribsit aasialaisittain

Härän ribsit aasialaisittain

Mehevä possupata. Possunlapa uunissa. Peruspossupata nirsommallekin. Nostele ribsit uunivuokaan ja kypsennä uunissa 125 ⁰C asteessa foliolla peitettynä noin 5 tuntia
Arkisia ruokapohdintoja

Arkisia ruokapohdintoja

Paprikainen possupata. Suurta suomalaista ajattelijaa mukaillen. ”Arki on ihmisen parasta aikaa. ”. Tai siltä tuntuu yhä selvemmin vuosikertoimien karttuessa
Normandialainen sinappi-porsaspata

Normandialainen sinappi-porsaspata

Jostain iski mieliteko, suoranainen himo sinapilla maustettuun kermaiseen possupataan. Peitä pata kannella ja hauduta uunissa noin kolmen tunnin ajan tai kunnes porsaskuutiot ovat lohkeilevan mureita

Pannaria kylmäsavulohella

Viime viikonlopun kikherne-broileripata ja oluessa haudutettu possupata olivat kuitenkin niin maistuvia, että lämmitettävää ei kummastakaan kahta lounasannosta enempää jäänyt