Possupata reseptejä

Possupata (kasslerista)

Possupata (kasslerista)

Possupata kasslerista. Vaikka olenkin niin onneton lihansyöjä nykyisin, niin tällaista lihapataa saatan minäkin joko possusta tai broilerista tehtynä syödä
Omenainen possupata

Omenainen possupata

I. l. m. o. j. e. n. v. i. t. s. ä. a. u. h. d. r. ,. k. p. P. M. y. ö. V. L. O. 5. 0. g. 1. (. 4. ). 2. -. 6. D. R. K. H. 7. 3. T
Omenainen possupata

Omenainen possupata

K. a. t. j. n. M. i. s. u. v. r. m. l. e. k. -. b. o. g. p. ä. h. y. ,. H. ö. O. 5. 0. 1. (. 4. ). 2. 6. D. V. R. L. d. 7. 3. T. I. S. J
Possupata.

Possupata.

Possupata. Jälleen ollaan sunnuntaisen pataruuan äärellä tämän kanssa. Menenkö sunnuntaisin siitä mistä aita on matalin
Possupata kazakstanilaisittain

Possupata kazakstanilaisittain

O. l. e. n. v. u. o. s. i. a. t. j. h. d. ä. m. k. r. p. M. y. ö. -. ,. P. c. 3. (. ). N. R. b. J. ". H. T. 5. 6. g. 1. 0. f. 4. 2. K. V. L. S. 7. t l
Sinappinen Possupata ♥

Sinappinen Possupata ♥

Niin helppoa reseptiä pukkaa nyt että. melkein hävettää sitä kirjuuttaa mutta. vinkiksi laitan kun on niiiin hyvää
Tomaattinen possupata

Tomaattinen possupata

Melko samanlainen kanapataohje täällä jo onkin, mutta laitetaan nyt vähän eri versio possusta. 400 g possunsuikaleita
Kiinalainen possupata/Chinese Pork Casserole

Kiinalainen possupata/Chinese Pork Casserole

S. u. k. j. h. l. i. e. m. p. ä. r. o. a. n. t. v. ,. s. y. T. d. J. c. -. I. M. ". E. =. H. P. K. 8. 3. f. (. 5. 0. 6. g. /. ). 2. 1. R. L. A. V. ö. w. ’. C. b. B. '. x. Q. Y. q. W. z. N. g /

Tomaattinen possupata

1. Silppua sipuli ja kuullota se öljyssä padassa. Lisää liha, kääntele ja kaada päälle tomaattimurskat. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta suolalla ja pippurilla
Hedelmäinen possupata

Hedelmäinen possupata

Leikkaa filee viipaleiksi. Huuhdo ja viipaloi lehtisellerinvarret. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjosipuli
Possupata

Possupata

Tarkista maku ja tarjoa possupataa perunasoseen kanssa. 1. Ota liha lämpenemään huoneenlämpöön pari tuntia ennen valmistusta
Possupata

Possupata

kuusi annosta100 g  sipulia puolikkaina2-3 valkosipulin kynttä30 g öljyä400 g porsaanlihakuutioita3 dl kuivaa siideriä2 tl lihafondia1 rkl soijakastiketta1/4 tl mustapippuria100 g Oetly- kaurakerma1/2- 1 tl kuivattua tai tuoretta salviaa hienonnettua persiljaa1
Possupita punaviinisiirapilla

Possupita punaviinisiirapilla

Philip Kotler puhui neljästä peestä – minulle riittää kolme. possu, pita ja punaviini. Mehevien kassler-pitaleipien sisus viimeistellään punaviinisiirapilla
Itämainen Possupata

Itämainen Possupata

4 annosta. 1 Sipuli. 7 Perunaa. 1rkl Öljyä. 2rkl Currya. ½tl Kanelia. 1/4tl Kardemummaa. 400g Maustamattomia porsaansuikaleita