Tänään oli tuhtia possupihviä balsamicokastikkeella. Pihvi oli niin iso, että yksi täytti koko pannun. Söin vain puolikkaan, siinä oli ihan riittävästi
Marinointi on hyvä tapa saada lihaan kunnolla makua. Muutaman tunnin marinointi maustaa lihaa, mutta yli vuorokauden kestävä öljypohjainen marinadi myös antaa myös mureutta
M. e. i. d. ä. n. k. o. t. ö. s. m. y. p. a. l. j. r. S. h. u. ,. v. L. E. T. P. -. K. (. ). 6. 0. g. 1. –. 2. /. ¾. 3. c. O. f. R. V. H. 5. G. t l. d l
V. a. l. m. i. s. t. u. k. y. 6. 0. n. 4. o. ½. g. U. p. e. r. (. ,. ä. d. v. j. ). -. 1. O. 5. S. M. 2. C. è. B. c. h. &. P. L. J. ö. K. Y. T. R. 3. p r. r s. g )
Salaatti toimi hyvin possupihvien kaverina, eikä muuta siihen sitten tarvittukaan. Joskus yksinkertaiset asiat on niitä parhaita, kuten tämä mukavan mausteinen, lämmin perunasalaatti