Yksi niistä on täytetty possurulla. Täytetty possurulla. Toukokuun viimeisenä lauantaina juhlittiin sisareni perheessä sekä esikoisen ylioppilasjuhlaa että kuopuksen oppivelvollisuuden päättymistä
On kyseessä sitten filippiiniläinen possurulla tai englantilainen sunnuntailounas, se on juurikin crackling, tuo rapea nahka, joka siinä sitä ihan suurinta herkkua on
Onneksi osuin ohjeisiin, joissa possurulla laitetaan crock potiin. Kun ruoka-aika lähestyi ja possurullan lämpötila oli reilut 80 astetta, nostin rullan varovasti tarjottimelle
Kääri possurulla kelmuun ja anna maustua viileässä vähintään yön yli. Possurullan kanssa nautiskelimme toissakesän saksanreissulta Ahr-laaksosta tuotua maailman vanhimman viiniosuuskunnan, vuonna 1868 perustetun Winzergenossenschaft Mayschoss-Altenahrin Frühburgunder Trockenia vuodelta 2012
Kotimatkalla junassa huomasin, että olen aivan poikki, menin väärään osaan junaakin, jolla olisin päätynyt Seinäjoelle yhdessä Nannan kanssa, mutta Tampereella pääsimme vielä vaihtamaan vaunua, minä ja minun possurullani
Hyvää itsenäisyyspäivää. Tämäkin aamu on startannut lähes kukonlaulun aikaan. On se vaan merkillinen juttu, että silloinkin, kun saisi nukkua niin unta vaan ei riitä yhtään enempää kuin arkena
Myös kokonaisena paahdettu pikkupossu ja possurulla ovat tämän paikan heiniä. Alla olevalla videolla näkyvä possurulla on buffeessa tarjolla, mutta sellaisen voi myös hankkia ravintolasta kotijuhliin tai muihin tilaisuuksiin
Sitten se pääasia eli possurulla. Anna maustua kylmässä hetken aikaa Avaa leivinpaperikäärö ja sisältää tulee aivan järkyttävän herkullisen tuoksuinen pekoni-possurulla
Kun perunat ovat olleet uunissa ~20 min, vedä possurullasta pinnat. Jostain syystä tätä reseptiä ei ole blogissa näkynyt, vaikka juttu on vuodelta 2011