Lihapulliin monesti laitetaan korppujauhoja tai leipää parantamaan rakennetta ja sitomaan nestettä ja rasvaa, mutta aivan hyviä niistä tulee ilman jatkeitakin
Leivoin tänään 54kpl pyöreitä pullia, 20 niistä täytin laskiaispulliksi. Kaksi meidän perheestä haluaa pulliinsa mansikkahilloa (alempi kuva) ja muut haluaa syödä laskiaispullansa vadelmahillolla (ylempi kuva)
Pullat ovat aika pieniä, ei golfpalloa suurempia. Ghanassa pullat valmistetaan uppopaistamalla öljyssä, kaiketi rypsiöljyssä tai vastaavassa, mutta itse en pidä rasvan mausta, joten päädyin paistamaan pullat uunissa 180 asteessa noin 30 min
Tavoitteena vähän terveellisemmät ja vähäsokerisemmat pullat. Itselle vähäsokerisempaan elämään jo tottuneena makeus oli riittävä ja koemaistajatkin söivät pullat vikkelään (isomman kommentti
Vaikka laskiaisen pöytään perinteisesti kuuluvat SE vihreä keitto ja pulleat kermapullat, niin päätin poiketa perinteistä ja tarjota laskiaistiistain kunniaksi vihreän sijaan hehkuvan punaista soppaa
Nopeat päähänpistot on aina hauskat. Tein yhtä iltana Nepalilaista ruokaa kotona johon käytin kardemummaa ja vieressä oli kananmunan valkuaiset valmiina marenkiin