Gluteenittomat pullataikina on ainainen koetinkiveni. Luontaisesti gluteeniton pullataikina. Taikina saa jäädä vehnäjauhoista tehtyä pullataikinaa löysemmäksi
Gluteeniton pullataikina. 14 dl semperin fin mix gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta. kaulitun ja hyvin kohotetun pullataikina pohjan päälle ja paista 225. 14 dl semperin fin mix gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
Luin jostain keskustelusta facebookista, että taikinaa olisi vaikeampi pyöritellä kuin normaalia pullataikinaa, ja ettei sitä pystyisi pyörittelemään pöytää vasten vaan käsien välissä tulee paras
Tällä kertaa testiin meni Semperin - White Mix Jauhoseos. Semperin Gluteeniton Jauhoseos. Semper gluteeniton jauhoseos sopii erinomaisesti leipien, pullien, korppujen ja kakkujen leivontaan
Puoli grammaa (eli 0,0005 kg) tätä maustetta maksoi omassa lähikaupassa 2,95€, mutta tuosta pienestä määrästä riittää kahteen alla olevan ohjeen mukaan tehtyyn pullataikinaan, joten pullien hintaa se ei kamalasti nosta. 7-8 dl Semperin hienoa jauhoseosta
Pullataikina. Leivo pullataikinasta pyöreitä pikkupullia (älä kohota taikinaa ennen leipomista). Alla vielä kuva, jossa näkyy pullataikinasta tehty pulla ja kuoritaikinan pala