Jos välttämättä haluat tehdä currytahnasi itse, löydät siihen ohjeen blogista täältä. Hyppäsin suoraan mukavuusalueeni ulkopuolisen maailman syvään päähän ja otin ensimmäisenä kokeiluun soijasuikaleet, joista tuli lempeän mausteinen punainen thaicurry - juuri omiaan kylmenevään syksyyn
Jatka kuullottamista hetki, ja lisää sen jälkeen seokseen kuivamausteseos sekä punainencurrytahna. 1 rkl punaista currytahnaa. 1 rkl punaista currytahnaa
Lisää currytahna ja sekoita hyvin, kypsennä kunnes alkaa tuoksua. -vihreää thaicurrytahnaa (ohjeen mukaan 2rkl, mutta se ei riittänyt alkuunkaan). 1 pitkä punainen chili ohuina viipaleina koristeluun. 1 pitkä punainen chili
Jos liika tulisuus pelottaa, kannattaa poistaa ison chilin siemenet tai jättää se kokonaan pois, sillä punainencurrytahna antaa jo itsessään kivasti potkua