Teimme ohjeeseen pienen lisäyksen murennetun vuohenjuuston muodossa. Artisokkien tai Arvi Sokkien, kuten niitä keksimme nimittää, kanssa oli tarjolla useampaakin eri lisuketta, mutta laitan tähän nyt vain parista ohjeen
Vanha tuttu punajuuren ja vuohenjuuston yhdistelmä tekee aika viekoittelevan entréen tässä vegeannoksessa, jossa punajuuri on trendikkäästi savustettua
Uunipunajuuri ja –porkkana vuohenjuuston kera on mainio lisuke kala- ja liharuokien kanssa. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi ja aseta ne juuresten päälle
Aseta uunipellille suolapedille pieniä pestyjä punajuuria. Lopputuloksena tuli tällainen uunissa paahdettu täytetty versio, joka voi siis olla se pääruoka tai vaikka näiden pienten lampaankyljysten lisuke
Juureksia voi sekoittaa omien mieltymysten mukaan ja kruunata halutessaan vaikka vuohenjuustolla. Uunijuurekset ovat aina yhtä maistuva ja ravinteikas lisuke
Kurkku-gazpachoa, ravunpyrstöjä, vuohenjuustoa ja yrtti"jäätä". Punajuuret olivat mielestäni vähän turha lisuke, koska en niistä pidä, mutta muutoin annos oli oikein nappi valinta