Itse teen yleensä marinoidun punasipulin ensimmäiseksi niin se saa marinoitua rauhassa hyvän tovin. Laita punasipulin joukkoon 0,5 dl punaviinietikkaa, 1 rkl sokeria ja 1 tl suolaa. Kun marinointi on valmis, laita ennen tarjoilua 1 rkl oliiviöljyä joukkoon ja pippurimyllystä vähän mustapippuria
Marinoi mielellään parin tunnin ajan, mutta pikaisempikin marinointi riittää. Lisää kastikkeeksi balsamicoa ja oliiviöljyä sekä punasipulien marinointilientä
Käytä puolet marinointiin ja säästä puolet kastikkeeksi. Tarjoa sitruunalla, anjoviksella ja yrteillä maustettu paisti uunissa paahdettujen kasvisten kanssa
Muistin kaupassa lukeneeni ohjeen lohicevicheen, jossa marinointiin oli käytetty greippiä. Ruokablogeja lukiessa jää jotain aina muhimaan makuhermoihin