Tällä kertaa pääsiäiseksi valmistui useamman tunnin ajan punaviinikastiketta ja sitä tuli sen verran, että jäi myöhempiinkin kokkailuihin käytettäväksi
Tämä ateria tuli syötyä lauantaina, kun oli aikaa hääräillä keittiössä. Kyllähän tämä kattaus taipuu ihan arkeenkin, jos vaan joku nostaa riittävän aikaisin naudan/häränsisäfileet huoneenlämpöön
Huippuhelppo punaviinikastike. 1. Ota pihvit huoneenlämpöön tuntia, jopa kahta ennen kypsennystä. Mausta pihvit ammattikokkien tapaan hyvälaatuisella merisuolalla ja mustapippurilla jo tässä vaiheessa
punaviinikastike (esim. Anna pihville tilaa. Valmista punaviinikastike pakkauksen ohjeen mukaan. NAUDAN ULKOFILEEPIHVIT PUNAVIINIKASTIKKEELLA, KESÄN PAAHDETUT KASVIKSET JA RAPEAT VUOHENJUUSTO-HUNAJAPATONGIT
PUNAVIINIKASTIKE. Punaviinikastike. Lihattoman lokakuun haasteeseen en tarttunut tällä kertaa, sillä lihaa syödään taloudessamme enää murto-osa entisestä
punaviinikastike. Näin helmikuun alussa on talven selkä selvästi taittunut ja valo. lisääntynyt. Perinteen mukaisesti talven taittumista juhlistetaan monen
Lisäksi oli röstiperunoita, jotka olivat tehty Peggyn Pieni Punainen Keittiö -blogin ohjeella (ohje Wellingtonin alla) ja serkun omat punaviinikastikeet