Suomi Finland 100 - Suomalainen metsä jälkiruokaRisuja sopivasti ja päälle vielä muutama mustikka japuolukka. ) Suklaavaahtoa multana, suklaasta tehtyjä risuja, sekä mustikkalampi Jauhoton taikina
Koiviston hätävara - hävikistä herkuksipuolukka, karpalo, tyrni). Kylmiöön oli jäänyt kummittelemaan muutama ylimääräinen mantelimuffinssi, ja tänään niistä tehtiin pikkuruinen jälkiruokaLiian hyvää
Metsän makuja Tutuiksi tulevat puolukka, mustikka, vadelma, karpalo, lakka, juolukka, pihlajanmarja, tyrni sekä variksenmarja, lähes kaksikymmentä ruokasientä ja muutama luonnonyrtti Tunnelmallisia makuja
Terveyttä pullosta Elämä jatkuu . Heippa pitkästä aikaa. ). Täällä kaikki ok. Mutta kyllä se niin on, että jos blogia ei aktiivisesti päivitä niin se jää Kalamuija
Kohti kevyempää ja ravintorikkaampaa ruokaa Tarjolla on kuivattujamarjoja (puolukka, marja-aronia, karpalo, tyrni, mustikka, mustaherukka, valkoherukka, pihlajanmarja jne Kalamuija
Puolukka maljat Kaada puolukkaseosvanijavaahdon sekaan nostellen, että jälkiruoka jää raidalliseksi. Kokeilin siis puolukkaista herkkua Rusinanten leipomukset askartelut ja taiteilut...
JälkiruoatPuolukkajakarpalo nosteessa. Jälkiruokia on valmistettu jo vuosisatoja. Hän loi uuden ranskalaisen keittiön ja kehitti myös leivonnaisia Soul of the Man
Puolukka-vadelmapilvet Tähän herkulliseen ja raikkaaseen jälkiruokaan reseptin nappasin RuokaPirkka-lehden maaliskuun numerosta Baking of...