Puolukkahillo hillosokerista, resepti. Itsetehty puolukkahillo voittaa kaupan hillot mennen tullen. Meillä puolukkahilloa tehdään pakastetuista puolukoista aina tarpeen mukaan
Tässä hiukan maistiaisi kuvien muodossa metsäretkestämme ja lopuksi vielä reseptipuolukkahilloon, vaikka parhaille ne puolukat maistuvat kyllä mättäällä syöden
Söin kaupan lettuja myös apukokin ollessa reissussa kesällä, silloin ei ollut aikaa paistella lettuja itse ja vaikka ne kaupan versiot eivät itsetehtyjä voita, on niissä hento muisto lapsuudesta, etenkin jos mättää tarpeeksi puolukkahilloa päälle
Puolukkamousse voidaan jättää makeaksi, niin että puolukka maistuu lähinnä puolukkahillon makuisena, mutta vaihtoehtona on tehdä happamampi, jos vähennetään sokerin määrää
Nämä lettuset maistuvat paitsi perinteisen puolukkahillon, myös esimerkiksi savulohen, raejuuston tai muna-raejuustoseoksen kanssa – testattu on useampaan otteeseen
Tarjoile perinteisesti puolukkahillon kera. Jos valmistat letut vielä normaali maidon tilalla hamppujuomaan, sopii tämä resepti myös maitoallergiselle ja laktoosiongelmaiselle
Lisää kaljamallasseokseen puolukkahillo ja omenakuutiot. (resepti saatu osoitteesta k-ruoka. Reseptien kirjo on aivan valtava ja joskus erikoisetkin yhdistelmät ovat todella onnistuneita
puolukkahilloa. Lisää vinkkejä herneen, härkäpavun, pellavan, kvinoan ja hampun käyttöön löytyy vasta ilmestyneestä Kasviproteiinista voimaa -reseptivihkosta