Ruisjauhopussin kyljestä löysin ruispuolukkapuuron ohjeen ja keittelin yhden satsin sitä. Samalla sain idean kokeilla vatkata sen mannavispipuuron tapaan ja vautsi vau, minä ainakin yllätyin positiivisesti
Oman vispipuuroni keitin spelttimannaan enkä lisännyt sokeria laisinkaan, kun tämä oli ihan arkiherkku ja ajattelin, että suklaa antaa sopivasti häivähdyksen makeutta ja tarvittaessa sokeria voi ripotella puuron päälle
Mun mielestä herukoista tehty vispipuuro voittaa jopa perinteisen puolukkapuuron. En pidä niistä pelkällään, enkä smoothiessakaan, kun ovat niin kirpeitä, mutta niistä saa taivaallista vispipuuroa
Puolukkapuurosta poiketen mustikat kannattaa laittaa puuroon tuoreena, keittämättä. Paras mustikkasesonki on täällä Pirkanmaalla jo loppumassa, mutta vielä ehtii keitellä mustikoista vispipuuroa