Ruusut pursotettu tuorejuustosta. Tässä on pohjana tämä maailman paras kääretorttupohja. Tämä postaus hiukan venähti, johtuen viikon lomaturneesta eteläiseen suomeen
Kaikki lähti siiitä, kun kävin Tammiston Confetissa ja sain sieltä mukaani erikoistyllan, jolla saa pursotettua kukkia, linkki edelliseen postaukseen (näyttävä kukkapursotus)
Ironisinta koko hommassa on se, että tosiaan tuolla konditoriapuolella (koulussa) en ole päässyt kääretorttuja tekemään kertaakaan "oikeaoppisesti", joten koko homma meni läpi ihan oman muistin varassa
Nykyisin vuorauksen muodostavat kääretorttu- tai kakkuviipaleet tai rengasmuottia vasten ladotut sormikeksit, täytteen muodostaa mousse, bavarois, jäätelö, sorbet tai näiden yhdistelmä
Valmistin lahjaksi muutamille henkilöillä kääretorttuja. Kääris on aivan tavallisesta kääretorttupohjasta tehtyä, täytteenä boysenmarjahilloa ja kanelikermaa