Parsa-parmesan quichen maun salaisuus on valkoviinin ja parsan makupari - valkoviiniä tarvitaan vain vähän, mutta juuri tarpeeksi antamaan happoisuuden muuten niin täyteläisen kermaiselle piirakalle
Keittokirjojen kanssa ei tarvitse hötkyillä, sillä hyvät reseptit on valittu ja luetteloitu lukijaa varten valmiiksi, eikä lukijan tarvitse nähdä muuta vaivaa kuin avata kirja
Minun kanssani kokkaamassa oli At Maria´s blogin Maria, ja hauskan kuvauspäivän aikana valmistimme Hälsan Kök -soijanugetteja itämaisessa appelsiinikastikkeessa ja vihannesriisiä sekä mausteisen kasviskebab quichen
Jos pidät siitä, että suolaisessa piirakassa maistuu laadukas juusto ja että suuhun jää hieman tavallista suolaisempi maku, niin tässä on resepti sinulle
Tätä quiche-reseptiä on pitänyt kokeilla jo pitkään, mutta se on vain jäänyt. Minun piti tulostaa resepti kauppalapuksi, mutta postaus päätyikin sitten julkiseksi
Resepti on peräisin kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet. Perjantaisen kalareissun eräänä tarkoituksena oli valita tämänpäiväinen quiche Ketun keittiöön ja valinta osui Karhuherran toivomuksesta sipuliversioon
Quiche Alsaciennes. Kirjasta silmääni osui resepti Alsacelaiset purjo-sipulitarteletit. Ranskalainen keittiö on kiehtonut minua siitä asti kun aloitin harjoittelemaan ruuanlaittoa tosissani
Tein illanistujaisiin pientä suolaista purtavaa ja tämä resepti tuntui oikein lupaavalta. Tein illanistujaisiin pientä suolaista purtavaa ja tämä resepti tuntui oikein lupaavalta