Irrota varovasti melkein raaka liha pyrstöstä ja saksista. - 2 kookasta tai 8 pientä kampasimpukkaa. Keitä elävä hummeri kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä 3-5 minuuttia koosta riippuen ja jäähdytä se
Lohi on vain kevyesti paistettu, sisältä miltei raaka, vallan mehukas. Ensimmäinen kahdesta alkuruoasta, se kala sellainen, on lohta ja kampasimpukkaa mädin, kantarellipyreen, ”mummon kurkkujen” ja punasipulin kera
Raaka-aineet oli nostettu etualalla, ne oli valmistettu raaka-ainetta tukien ja parasta olikin annosten kauneuden lisäksi mielikuvitukselliset mutta toisiinsa sulautuvat makuyhdistelmät
Olen valmistanut kampasimpukkaa aiemmin kukkakaalipyreen kera, mutta raaka kukkakaali sopii simpukan viereen melkein paremmin, koska siinä on enemmän suutuntumaa, muttei kuitenkaan liikaa makua