Erittäin tärkeää on myös se, että sekä raaka taikina että valmis tuote maistuu hyvältä. Istuttuani eilen iltaa kahvilassa ystävän seurassa ja nautittuani perinteisen marjapiirakan teen seurana, huomasin olevani nirso nimenomaan makeiden leivosten suhteen
Onneksi ystäviä voi hemmotella myös pienemmillä eleillä entä sillä neljän tähden illallisella Viime viikonloppuna, kun mun ihana ystävä majoittui mun kämäseen luukkuuni, perjantai-iltana herkkuhimoon taioin täydellistä appelsiinikrokantti- sekä karpaloraakasuklaata ja aamupalaksi surautin yllättävän hyvän sekä superterveellisen vihersmoothien – kummasti sitä jaksaa aina panostaa vähän enemmän, kun itsensä lisäksi tekee herkkuja myös jollekkin toiselle
Paistoin pohjaa ensin ohjeessa sanotut 7 minuuttia, mutta koska pohja oli vielä raaka, alensin lämpötilan 175 asteeseen ja jatkoin paistamista vielä 10 minuuttia