Raakamakkara chorizo reseptejä

Chorizo raakamakkara

Chorizo raakamakkara

Kokeile myös Chorizon lisäksi lammasraakamakkaraa. Espanjassa sanalla Chorizo on laajempi tarkoitus makkaran suhteen mutta yleisimmin Euroopassa Chorizolla tarkoitetaan savustetulla paprikalla maustettua porsaanmakkaraa, ja sitä esiintyy kahta lajia, raakaa kypsentämätöntä Chorizoa, jota harvoin näkee täällä meilläpäin, ja kuivaamalla kypsytettyä Chorizoa jota löytyy herkkukaupoista ja kauppahalleista, ja jopa tästä nimeämättömästä saksalaisesta halparuokakaupasta
CHORIZO BURGER SUUPALOJA

CHORIZO BURGER SUUPALOJA

Senhän oli pakko olla Chorizo open burger. Ehkä vähän liiankin naturellina, ainakaan ne eivat chorizopurilaisten rinnalla maistuneet, ei sitten miltään
Siiderisimpukat chorizolla höystettynä

Siiderisimpukat chorizolla höystettynä

Hienonna sipulit ja kuutioi chorizo pieniksi paloiksi. Hienonna myös chili jos käytät sitä, mutta maista ensin chorizon vahvuus, että kaipaako se rinnalleen lisää tulisuutta
Sinisimpukoita, chorizoa ja jyväpastaa

Sinisimpukoita, chorizoa ja jyväpastaa

Käytin Saarioisten chorizoa, joka on raakamakkaraa ja johon olen ihan koukussa. Reseptissä oli ohjeistettu käyttämään yksi chorizo-makkara
Chorizopasta raakamakkarasta

Chorizopasta raakamakkarasta

Tässä taas uusi pastaohje Suomen parhaasta raakamakkarasta, Saarioisten Chorizosta. Kolmesta raakamakkaravariantista löytyy jokaiselle sopiva varmasti
Makkaran valmistaminen, Chorizoa ja Coleslawta

Makkaran valmistaminen, Chorizoa ja Coleslawta

Chorizo. Kypsennä raakamakkarat vesihauteessa 200 C kunnes makkaran sisälämpö on 78 C. Makkaran valmistaminen ei ole mitään rakettitiedettä, mutta työlästä, koska ihan pientä määrää ei kannata lähteä veivaamaan
Chorizopasta

Chorizopasta

Chorizo on mausteista espanjalaista raakamakkaraa ja se sopii oikein hyvin myös suomalaiseen makuun, sillä ainakaan tämä käyttämäni Saarioisen makkara ei ole liian tulista
Chorizopannu, uusi elämäni rakkaus tai ...

Chorizopannu, uusi elämäni rakkaus tai ...

Lämmitä pannu, ota raakamakkara kuorestaan ja nypi makkarasta pieniä murupaloja pannulle. Chorizopannu on minun uusi rakkauteni siis perheen jälkeen ja Walesin tiikerin jälkeen ja Igorin kanan jälkeen tai noh, varmaan tiedätte mitä tarkoitan
Huevos Rancheros-Meksikolaista katuruokaa

Huevos Rancheros-Meksikolaista katuruokaa

Makkaraa 400 g ( raakamakkaraa) (chorizo). Paista raakamakkaraa noin 5 minuuttia ennenkuin lisäät sipulit. 3 kpl Sipuli 1 kpl Makkaraa 400 g ( raakamakkaraa) (chorizo)
Paras paella

Paras paella

Samaan uuniin chorizot, rehellisesti kokonaisina vuokaan/pannuun. Paprikoista jäävä neste kaadetaan paellariisin päälle ja sekoitetaan, purista valkosipulit sekaan tahnamaisesti, lisätään päälle paprikat, chorizot ja broilerit, soijapavut (pakaste) ei tarvitse esikypsentää