Lisää lopuksi rahka. Kaulitse ja painele taikina pellille tasaiseksi pohjaksi. Taisi olla työkavereilla mua aika kova ikävä, kun heti töihin päästyäni mulle iskettiin pussillinen aineksia käteen, josta piti kuulemma loihtia kinkkupiirakkaa
- Sekoita rahka, sokeri,munat ja vaniljajauhe. - Levitä seos leivinpaperilla vuoratulle pellille. Oikein oiva piirakka kesäisiä vieraita ajatellen, sillä osan tästä piirakasta voit myös pakasta
Rukiinen rahkavoitaikina. Painele taikina pellille jauhoja apuna käyttäen tasaiseksi pohjaksi. Pikkuisen vähempikin olisi riittänyt, piirakka oli nimittäin melko suolaista
Pohjana on siis moneen leivonnaiseen passeli rukiinen rahkavoitaikina. Tekovaiheessa pohjataikinaa tuntui olevan vähän turhankin paljon, vaan valmiissa piirakassa pohja oli hyvän paksuinen, joten kannattaa vaan taputella koko taikinamäärä kahdelle pellille
Rukiinen rahkavoitaikina. Tekovaiheessa pohjataikinaa tuntui olevan vähän turhankin paljon, vaan valmiissa piirakassa pohja oli hyvän paksuinen, joten kannattaa vaan taputella koko taikinamäärä pellille
Lopuksi lisää rahka ja taputtele taikina tasaiseksi uunin pellille. Hieman ohjetta muutin, koska en tehnyt ostoslistaa kauppaan ja yllätys yllätys eihän tämä lahopää muistanut kaikkea ostaa, siksi siis vain neljän juuston piirakka
Piirakkaan täytteeksi lykkäsin lammaspadan jämiä. Käytä lopputaikina koristeluun (tai säästä pikkupiiraita varten) Taikinan tarve riippuu tietenkin vuokasi suuruudesta tai siitä laitatko yksinkertaisesti pellille