Kuori ja suikaloi perunat tikuiksi. Laita perunat kuumaan öljyyn ja paista niitä ensimmäisellä kerralla noin kaksi minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä ja vaaleankeltaisia
Ranskalaisetperunat neljälle. Pese perunat ja leikkaa ne tasakokoisiksi suikaleiksi. Paista jäähtyneet puolikypsät perunat toiseen kertaan erissä ja nostele ne taas paperin päälle vuokaan, jota pidät lämpimässä uunissa, etteivät perunat enää jäähdy
ranskankermaaKuori perunat ja suikaloi fenkoli ohuiksi siivuiksi. Leikkaa perunat ohuiksi siivuiksi (perunat voi toki myös keittää, mutta fenkoleita en keittäisi – jos et pysty höyryttämään, paista fenkolit vaikka pannulla öljyssä)
Myöskään ne prässätyt ranskanperunat eivät houkuta just yhtään. Sitten mä huuhtelen niistä tärkkelyksen kraanan alla pois, minkä jälkeen kuivaan perunat ihan superhuolellisesti talouspaperiin
Kuoret vaan olivat aika paksut, joten tällä kertaa kuorimme perunat ennen pilkkomista. Lisukkeena oli kotitekoisia ranskalaisia, jotka päihittävät kaikki kaupan ranskalaiset mennen tullen
Kuoret vaan olivat aika paksut, joten tällä kertaa kuorimme perunat ennen pilkkomista. Lisukkeena oli kotitekoisia ranskalaisia, jotka päihittävät kaikki kaupan ranskalaiset mennen tullen
Pese perunat ja kuori ne jos haluat (ei välttämätöntä) ja pilko ne ranskalaisiksi. Viime lokakuisella ameriikanmatkalla tilasin The Capital Grille -ravintolassa tarjoilijan suosituksesta pihvin kaveriksi ranskalaiset, jotka oli maustettu tryffeliöljyllä ja parmesaaniraasteella