Flammkuchen Flammkuchen, eli suomeksi liekkikakku on kotoisin Elsassin alueelta, Ranskan ja Saksan raja-alueelta Suklaapossun leivontablogi
Mehevä tonnikala galette Tämä rustiikkinen piiras paistuu uuninpellillä ilman piirakkavuokaa ja mikä ihanaa galetten valmistaminen on äärettömän helppoa, täytteitä voi valita suolaisista tai makeista mieleisiensä mukaan Smoothiempaa Menoa
Flammkuchen - Vaalea Valloittaja Sain anoppilasta kotiin viemisiksi kaksi purkkia maustettua ranskankermaa ja hetken mietin, että mihin ne käyttäisin PIENET HERKKUSUUT
Kantarelli-artisokka galette Aloin jo fiilistelemään tulevaa Ranskan matkaa ja tein tällaisen ranskalaisen, rustiikkisen kantarellipiirakan Kakkuviikarin vispailuja!
Luumu- ja omenagalettet - rukiiset, hurmaavat ja yksinkertaiset Se tarkoittaa suoraan pellille tehtyä piirakkaa, joka voi olla suolainen tai makea. Piirakka on hyvin yksinkertainen ja rento Leena-muori leipoo
Suolainen piirakka pellilleKinkkupiirakka150 g voita3 dl vehnäjauhoja1/2 tl suolaa3 rkl kylmää vettätäyte. 250 g kinkkusuikale200 g juustoraaste4 kananmunaa2 prk ranskan kermaa1/2 tl mustapippuriatuoretta persiljaa1 paprika kuutioina1. Kauli taikina pellille ja esipasita pohja 200 asteessa n. 2 prk ranskan kermaa Baking and Dreaming