Suosikkejani ovat Pyynikin käsityöläispanimon juomapuoti Flinda, juustokauppa Juustosoppi, luomulihaa, pientilajuustoja ja muita lähituottajien herkkuja myyvä Herkkuveräjä, legendaarinen kalatiski Nygren ja luomuravintola LEO – vain muutamia mainitakseni (se kehuttu sushimesta on edelleen testaamatta, koska minun tuurillani luukulla on aina lappu, jossa lukee ”riisi loppu”)
Ravintolan menu vaihtuu päivittäin, mutta aina on tarjolla neljä klassikkoannosta. fi -sivustoa, joka on vallan mainio apuväline, kun haluaa tutustua "vieraan" kaupungin ravintolatarjontaan ja siitä annettuihin arvosteluihin
Neljä Vuodenaikaa. Viimevuotinen listaukseni Tampereen parhaista ravintola- ja kahvilakokemuksistani oli niin suosittu, että päätin tehdä taas samanlaisen yhteenvedon
Ravintola Valo Savonlinna. Ja omaan perusterveellisyyteeni kuuluu hyvää tekevien ruokavalintojen lisäksi tietynlainen rentous torijäätelöineen ja ravintolaherkkuineen
Suomen listalta löytyy neljä turkulaisravintolaa. Silloin Kaskis arvotettiin koko Suomen neljänneksi parhaaksi ravintolaksi, ja Suomen ykkösravintolaksi rankattiin helsinkiläinen ravintola Olo
Listan kolme parasta ravintolaa ovat kaikki helsinkiläisiä. Suomen parhaaksi ravintolaksi valittiin Filip Langhoffin ja Linda Stenman-Langhoffin luotsaama ravintola Ask
Suosittuja reseptejä olivat myös Höperöt pöperöt -blogin Maailman paras kantarellipasta sekä someilmiöksi noussut, Johdatus kiusaukseen -blogin Burgundinpata ja Jäätelökokin neljä vuodenaikaa -blogin Japanilainen juustokakku
), mutta erityisesti kannattaa pitää silmällä ravintolan itsensä maahantuomaa Alsacen antia. Ehkä kaupungin lyömättömimmän hinta-laatusuhteen omaava lounaspaikka on Neljä Vuodenaikaa Tampereen Kauppahallissa
INNOVATIIVINEN RUOKA- JA RAVINTOLAMAAILMA. Virolaiset ovat ylpeitä ruoastaan sekä ruokakulttuurista, johon vaikuttavat eniten neljä toisistaan selvästi erottuvaa vuodenaikaa
Neljä Vuodenaikaa. Etenkin ulkopaikkakuntalaiset kyselevät minulta usein ravintolasuosituksia. Listojen vertailu kertoo myös kaupungin ravintolakulttuurin kehittymisestä
Ei siis tarvinnut miettiä kahta kertaa, kun ravintolavarauspalvelu TableOnline ehdotti yhteistyötä, jossa vinkkaisin TableOnlinen Tampereen valikoimassa olevista suosikkiravintoloistani