Kaikessa tekemisessä huokuu aito rakkaus ja kunnioitus hyviä sesongin raaka-aineita kohtaan. Kävin tällä viikolla herkuttelemassa italialais-suomalaisessa Toca-ravintolassa, joka sijaitsee Unioninkadulla, Kaartinkaupungin päässä
Tämä on aito ja hienostelematon kala- ja liharavintola, josta ei tulla kysymään nyhtökaura-annoksia. Konstailematonta kotiruokaa kalapainotuksella tarjoileva Salve- ravintola sai vastikään uuden kodin ja melkein tuplasi asiakaspaikkojensa määrän
Ateria päättyi vadelmasorbettiin, ruusulla maustettuun maitosuklaaseen ja vadelmiin. Ennen illan häppeninkejä lounastimme Pernod Ricardia edustaneen Lähdetään taas -Teijan ja Kohteena maailma -Ramin kanssa Serlachius-museon omassa ravintola Göstassa
Maagisen ravintolan, Murun ovi. Laitoin reseptin matkaan ja minulle tuli ensimmäisenä mieleen ruoka mikä on helppo, edullinen ja kaikki pystyy sen valmistamaan ja vieläpä syömään
Aito, Helsinki. Tätäkin ravintolaa (ja varsinkin sen härkäpastaa) on tullut ylistettyä vähän liikaakin, mutta en mä ihan väärässä ole voinut olla koska tämä suloinen pikkuinen ravintola nousee Suomen parhaimmistoon
Kumppanikseen ravintolan perustajat Luca ja Salla Platania saivat Royal Ravintolat Oy. Aitoon roomalaiseen levypizzaan erikoistunut Pizzarium laajenee Turusta koko maahan