Olen silti kaikkien lukemieni arvostelujen ja kavereiden ylistyksen perusteella vakuuttunut, että sieltä saa hyvin todennäköisesti Suomen maukkainta ravintolaruokaa
1. Sekoita lohi ja suola tehosekoittimessa hienoksi massaksi. Lisää munanvalkuaiset ja sekoita kunnolla. Kaada kulhoon ja lisää kerma vähän kerrallaan, sekoita välillä
Veggietablen gado-gado -annos. Gado-gado on yksinkertaisimmillaan keitettyjä vihanneksia ja maapähkinäkastiketta, mutta se voi tulla tämmöisenäkin annoksena
1. Poista savusilakoista nahka ja ruodot ja pane fileet tarjoilulautaselle. Keitä kananmunat koviksi. Hienonna punasipuli, punajuuret ja kananmunat, kukin erikseen
1. Halkaise hummerit pituussuuntaan ja irrota kaikki lihat, myös saksista. Säästä kuorenpuolikkaat. Lohko herkkusienet ja paista matalalla lämmöllä voinokareessa
Otsikko lupailee aika paljon, vai kuinka. Laihtuakseen voi tehdä kuitenkin pieniä, hyvin yksinkertaisia muutoksia omassa ruokavaliossaan ja uskallan väittää, että ei voi olla tulematta tuloksia, jos nämä asiat eivät ole vielä kunnossa
Sää on ollut viime päivinä niin ankea, että ehkä nyt on Espanja-postauksen kakkososan aika. Ensimmäisessä kuvakavalkadissa esittelin omia kokkailujamme