T. a. t. r. i. o. n. m. u. l. e. v. j. k. y. s. K. ä. p. -. ö. ,. h. L. V. g. N. (. ). G. P. Y. H. ". d. 3. 2. 1. /. 4. M. 6. R. '. 0. °. C. 5. A. S. b. w. Ä. I. f. O. F. x. J. E. 7. %. B. a l. d l
Nyt jaan teille ihanan porkkana-bataattirieskareseptin, jonka suunnittelin minun ja upean Wellberries-blogin takana häärivän Tuulian yhteiskokkailupäivää varten
Omat rieskani tänä vuonna ovat peruna-porkkanarieskoja. Rieskataikinassa on hyvä koostumus kun voit ruokalusikalla nostaa taikinasta kiinteän keon leivinpaperille ja taputtaa sen jauhoisin käsin litteäksi
Proteiinirieskat. Jos perunasosetta on jäänyt tähteeksi, käytä se rieskan valmistamiseen. Voitele rieskat juuri uunista ottamisen jälkeen ja tarjoa lämpimänä
Tarjoa rieskat uunituoreina tai kuivata ne ritilän päällä korpuiksi. Sipaise rieskalle voita ja pinoa päälle kuumia viipaloituja perunoita, savusilakkaa ja sipulisilppua