Olin aluksi suunnitellut, että voisin tankata hiilareita ihan puhtaista lähteistä (kaurapuuro, riisikakut, riisi, hedelmät jne), kun pahoin pelkäsin, että minkälaiset herkku himot sitä sitten onkaan seuraavat kaksi viikkoa, sokeriin kun jää niin pienestäkin koukkuun ja irti on vaikea päästä
Söin paljon aitoa ihanaa ranskalaista patonkia ja ruokavaliooni kuului pasta ja riisi. Noin puolivuotta sitten luin ranskalaisen dieetti tohtori Dukanin kirjaa, joka perustuu karppaukseen
Keitä riisi ohjeen. lisää se riisin joukkoon loppuvaiheessa yhdessä soijarouheen kanssa. Hienonna kananmuna haarukalla, sekoita se riisiseokseen ja lisää
Kaada kattilaan hiukan öljyä, lisää riisi ja sipulisilput, kuullota. 1 1/2 dl riisiä. 1 1/2 dl riisiä. Paista 220 noin 25 min Kaada kattilaan hiukan öljyä, lisää riisi ja sipulisilput, kuullota
Muut ruuat eivät edes paljoa ole muuttuneet, ainoa mikä siellä eniten on muuttunut, niin perus hiilihydraattien lähteet, kuten riisi, makaroni ja pasta, loistavat poissaolollaan