Siitä lähtien olen vakuuttunut, että aidot letut ovat paksuja ja meheviä. Maitorahka eikä kananmuna kuulu enää ruokavaliooni, mutta paksut letut todellakin kuuluvat
Näiden kreppien juju on riisijauho, joka tekee niistä rapeat ja täysin gluteenittomat. Älä säikähdä, vaikka taikina on koostumukseltaan melkein kuin vettä, se pysyy kuitenkin hyvin koossa ja letut paistuvat nopeasti ihanan ohuiksi ja rapsakoiksi
Jos lettuja ei tarjota keliaakiolle, niin riisijauhot voi vaihtaa vehnäjauhoihin. Tarjoa letut paistettujen sienien kanssa, myös puolukkasurvos maistuu lettujen kera
Lettukesti Letut. 0,5 dl riisijauhoa. Oon joskus myös kokeillu ja tämä onnistuu myös kauralese 1dl, riisijauho 0,5 dl ja gluteenitonjauho 2dl - silloin paistamiseen vaan tarvitaan hiukan pidempää pinnaa. 0,5 dl riisijauhoa