1. Puhdista parsat ja keitä ne pehmeiksi, paloittele pienemmiksi paloiksi. 2. Hienonna salottisipulit ja valkosipuli, paista niitä ja laakerinlehteä oliiviöljyssä
Liki päivälleen vuosi sitten sain mieluisen viestin – olin voittanut Glorian Ruoka & Viini ja Västerbottenost – kokeilevin risotto -kilpailun omalla reseptilläni
Niinpä minäkin päätin kokeilla Kiran parsarisottoa, jonka alkuperäinen ohje löytyy mm. Kevyen ja vihreän ruuan kaipuu ei ole laantunut - onneksi, sillä sesonki on vasta aluillaan
Palataan taas hetkeksi henkiseen kulinaariseen kotiimme Italiaan. Parsapostaukset saattavat monella jo valua ulos korvista, mutta tähän voi muutaman parsatangon vielä uhrata ilman yliannostuksen vaaraa
Kevään paras parsaresepti. paahdetut parsat parmankinkulla. 21. 4. 2017. Published 21. ♥1. Nyt jaan teille perjantain ja tulevan viikonlopun kunniaksi kevään parhaan parsareseptin
Dinneriksi kokkasin parsarisottoa. Mieskin onneksi sai risottoa kyllä hieman syötyä. Tänään suunniteltu sunnuntaibrunssi perheen kanssa peruuntui ja ruokaa on nyt jääkaappi täys
T. ä. l. v. i. k. o. a. m. e. d. n. r. u. p. ö. y. t. h. s. j. g. J. K. (. ). ,. S. -. b. E. R. 2. 1. 6. 0. 5. C. A. P. +. H. L. ". 3. 4. N. 7. V. 8. c. 9. Ö. f. F. d l. t l
Muttisoosi, Mutti-Soosi, somelaukalle lähtenyt tomaattikastike. Eikä suotta. Parsa saa upeasti makua kypsyessään maistuvassa Henri Alenin tomaattisoosissa