Gluteenittomat sämpylät10-15 sämpylää5 dl vettä1 rkl psylliumia25 g hiivaa1 tl suolaa1 dl öljyä2 dl tattarijauhoja5 dl gluteenitonta jauhoseostaMittaa kädenlämpöisen veden joukkoon psyllium ja anna turvota noin kymmenen minuuttia
saksia apunakäyttäen risti viillot sämpylän pintaan. Eilen illalla innostuin etsimään netistä yön yli kohotettavia sämpylä ohjeita ja törmäsin taasen kerran Sikke Sumarin ohjeeseen ja koska entiset hänen ohjeella tekemäni kokkaukset ovat olleet mitä mainioimpia
Irrota sienistä kanta (siitakkeista ei tarvi) ja leikkaa veitsellä risti sienen keskelle ja paista. Japanilainen ramen-keitto on jo varmaan tuttu juttu
Jaa taikina kahteen ja pyöritä taikina kahteen osaa ja leikkaa päälle risti. Tämä leipä on oikeasti hyvää itse tehtyä leipää ja tätä meidän lapset pyytää