K. e. i. t. o. k. r. j. a. h. s. n. y. ä. d. m. l. v. ,. p. u. J. 5. 3. E. M. -. V. P. 1. 9. 8. S. ö. O. R. 0. g. (. 2. ). L. /. c. A. b. 4. B. 6. C. 7. D. F. G. f. H. I. x. N. '. w. Y. U. Ä. T. W. Z. i l. d l
Y. k. s. i. a. l. u. e. v. ä. n. 2. 0. 1. 4. m. t. r. o. h. d. y. ö. j. A. M. C. f. T. ,. S. -. p. K. I. R. V. J. N. g. P. E. H. B. c. b. (. ). L. z. ". 5. 3. /
Kuumenna puolet voista pannussa ja paista pihvejä molemmilta puolilta noin 2 minuuttia. Nosta pihvit lautaselle ja peitä ne jäähtymisen estämiseksi kannella tai foliolla
R. a. v. i. n. t. o. l. ,. k. h. m. s. J. p. P. ä. u. (. e. ). I. r. V. j. C. b. 2. 4. L. A. O. N. y. z. ö. S. d. w. c. -. H. ". K. T. B. E. f. 6. 5. 7. g. F. G. M. U. 3. 1. Q. 0. s s
A. r. t. i. s. o. k. a. l. v. e. m. n. u. h. ä. y. p. I. T. j. ,. d. O. ö. -. P. S. M. J. R. c. C. f. (. 2. g. ). 4. 3. 1. &. K. *. ". L. 5. V. N. 0. b. c m
Etnisten ravintoloiden tarjonta Roomassa - verrattuna moniin muihin suurkaupunkeihin - ei yleisellä tasolla ole mitenkään erityisen mainitsemisen arvoinen
Tässä tomaattikastikkeessa on kaikki kohdallaan. Se on tehty kesän kypsyttämistä kirsikkatomaatteista ja valkosipulista, joiden makua on tiivistetty uunissa paahtamalla