T. ä. y. d. e. l. i. s. n. r. p. t. ö. m. o. a. v. j. u. P. h. R. b. g. k. -. ). S. 6. ,. ". (. 1. 8. 0. 2. V. K. ½. 3. –. J. L. M. f. N. E. 5. 4. A. k p. d l. t l. m i
P. y. ö. r. s. i. n. p. ä. t. k. e. o. l. a. m. R. u. b. g. j. V. h. d. ,. v. T. M. G. f. H. J. S. N. 1. 2. K. c. A. 0. 5. /. F. x. L. (. ). O. d l. t l
Runebergintorttu. Tällä kertaa raakakakusta syntyikin torttu. Sen takia olen ajattelut että testaan sellaisia reseptejä, jotka valmistetaan normaaleista aineksista ilman sen suurempaa raakahifistelyä
Vegaaninen Runebergintorttu. Torttu poikineen. Onnistuvatko Runebergin tortut myös täysin vegaanisena versiona, ilman kananmunaa ja maitoa, niin ettei maku tai rakenne kärsi
Lisää jäähtyneeseen Runebergintorttuun vielä kiiltävä hillosilmä. Kokeilin näitä aineita ja sain kauniita, hyvin runebergimaisia torttuja, mutta maku oli vähemmän runebergimäinen
Runebergintorttuihin voi käyttää punssia, mantelilikööriä tai rommia. Levitä torttujen päälle, keskelle vadelmahilloa ja ympyröi hillo sokerikuorrutteella