Crème Ninon eli samppanjainen hernesosekeitto Tuoreista herneistä tai pakasteherneistä valmistettu samppanja-hernekeitto on keväistä juhlaruokaa niin väriltään kuin maultaankin Ruoka.fi
Perinteinen hernekeitto Perinteinen hernekeitto valmistetaan kuivatuistaherneistä. Huuhdo kuivat herneet ja liota mieluiten yön yli kattilassa kylmässä vedessä Ruoka.fi
Ruokalasku puolet pienemmäksi.Kuivatuistaherneistä tottakai. Lähinnä ruokakauppalaskussa, koska harvemmin muuta tulee päivittäin ostettua Kun haaveet muuttuvat todeksi
SATVRNALIA MMDCCLXIII Voit tehdä tämän ruokalajin myös herneistä. Tuulikki EloKokoonnuimme Tapaninpäivänä jo kolmatta kertaa viettämään Äijäruokalan ja Ketun keittiön perinteikästä keskitalven Saturnalia-juhlaa Ketun keittiössä