Pari ylijäänyttä cannellonia otin töihin lounastunnille, ja ne olivat mikron kautta käytettynä kelvollista ruokaa, vaikka eivät tietenkään aivan yhtä hyviä kuin uunista tuoreeltaan
Viimeisen hellepäivän kunniaksi perjantaina tein pyöräretken järvelle, ja eilen sateen ropistessa ikkunoihin, pitkästä aikaa tein ruokaa, leivoin ja katselin sarjoja putkeen
Syksy on sienien aikaa. Metsät ovat täynnä erilaisia sienestäjän herkkuja. Vaikka emme olekaan mitään super sienestäjiä tai varsinkaan sieniasiantuntijoita, niin kyllä joka syksy sienimetsään on ainankin kerran päästävä
Keräämistäni suppilovahveroista piti heti lauantaina päästä tekemään jotain ruokaa. Kävin perjantaina poimimassa muutaman sateisen päivän jälkeen suppilovahveroita
Vuosia sitten nimesin tämän klassisen kotiruoka-annoksen ihan samaksi. Kysyessäni mieheltäni, että mitä tekisin ruuaksi, oli vastaus yleensä “ihan sama”
Bechamel eli valkokastikkeen reseptin otin (puolitettuna) Alexander ja Hanna Gullichsenin kirjasta Safkaa, parempaa arkiruokaa, jossa kastiketta käytetään aivan mahtavan makuisen lasagnen valmistuksessa
Ostin ruokaa varten leveitä kolmion mallisia riisinuudeleita, jotka olivat minulle ihan uusi juttu. Tämän reseptin sain Thaimaalaiselta luokkakaveriltani
Voin rinta rottingilla sanoa, että meillä ei mene ruokaa lähes koskaan roskiin. Näiden kriteerien puitteissa syntyi niin ravintolatason ruokaa kuin hätäisiä, mutta omalla tavallaan herkullisia mössöjäkin