Kaali on edullinen ja terveellinen raaka-aine, ja siitä saa herkullista kaalilaatikkoa. Kun tekee kerralla reilun “satsin”, niin siitä riittää vaikka pakastettavaksi
Kaalikääryleet. Kaalikääryleet ovat suomalaista ruokaperinnettä parhaasta päästä. Edullisista perusaineista syntyy hitaasti kypsentämällä suussa sulava herkku, tällä kerralla täytteenä on syksyn sieniä
Piirakat, joiksi näitä herkkuja kutsuttiin Karjalassa, olivat alunperin juhlaruokaa. Sana piirakka on lainattu turkkilaisesta kielestä slaavilaiseen kieleen ja on alkujaan tarkoittanut eväsruokaa, mikä kuvaakin mainiosti tätä helposti mukana kulkevaa ruokaa
Lisukkeetkin onnistuivat niin hyvin, että tulipahan taas syötyä kotona ravintolatason ruokaa. Yritän vältellä Hullujen Päivien ryysistä viimeiseen asti, mutta jos Herkussa on hyviä ruokatarjouksia, teen poikkeuksen
Toteutin sen tänään, vaikka oli sunnuntai ja tämä on kirjan mukaan arkiruokaa, niinkuin onkin. Punajuuret ovat nyt parhaimmillaan ja niistä saa monenmoista hyvää ruokaa, esimerkiksi
Kypsennä ruokaa 175 asteen uuninlämmössä noin 30 minuuttia. Valuta öljy pieneen uunivuokaan. Nosta broilerin rintafileet vuokaan ja valuta sitruunamehu päälle