Pidän kalasta, varsinkin voissa paistettuna. Pienenä tyttönä opettelin kalastamisen saloja ukkini kanssa ja saman taidon olen opettanut myös tyttärilleni
Ensimmäisenä käsittelyssä oli tämä Hans Välimäen Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan, kirja, jossa on erittäin monta kiinnostavaa reseptiä sekä mukavat pikku tarinat niiden taustalta
1. Leikkaa siika sopivan kokoiseksi annospalaksi, kuumenna pannu. Lisää pannulle tilkka öljyä ja paista siika nahkapuoli alaspäin pannulla kunnes kalan pinta on kauniin kullanvärinen
Toisten vatsat tuntuvat olevan terästä ja kestävän mitä vain, mutta osa ihmisistä oireilee herkällä vatsalla niin, että elämänlaatu kärsii ja sopivan ruoan löytäminen on työlästä
Pullaa, ruokaa, leipää ja juomaa oli tarjolla aina enemmän kuin riittävästi. Kävimme aiemmin keväällä kurkkaamassa herra Lonfieldin kanssa Salon taidemuseossa upean Nick Brandtin valokuvanäyttelyn