Ruokaohje hummeri reseptejä

Grillattu hummeri

Grillattu hummeri

Grillattu hummeri tuo aterialle luksusta. Halkaise hummerit ja irrota lihat. Lisää hakatut hummerin lihat
Hummeri!

Hummeri!

hummeri, hummerileipä, ohje, rapu, rapuleipä, resepti, ruokaohjeHummerileivät. Hummeri on ollut listalla jo pitempään, mutta sitä ei ole tullut kuitenkaan vielä ostettua kalliin hinnan vuoksi, vaikka Hulluilla Päivillä olenkin hipeltänyt
Yrttikuorrutettu hummeri

Yrttikuorrutettu hummeri

Pane hummeri liemeen ja anna kiehahtaa. Irrota sakset ja halkaise hummeri kahtia. Lisää yrtit ja hummerinpuolikkaat

Hummerikeitto

Anna hummerin tai pakastekatkarapujen sulaa hitaasti jääkaapissa. Halkaise hummeri pitkittäin päästä pyrstöön
Hummeriherkku

Hummeriherkku

Lisää paahdetut hummerinkuoret ja viini. Kuumenna voissa varovasti hummerin pitkittäin halkaistu pyrstö ja ruodottomat saksilihat ja nosta vielä hetkeksi kampasimpukat pannulle ja mausta ne sormisuolalla ja mustapippurilla
Hummerispagetti

Hummerispagetti

Riko hummerin kuoret pienemmäksi, puhdista ja laita kuumaan kasariin. Siivilöi kastike, keitä pasta, yhdistä ja lisää hummerin palat
Ruijanpallasta, hummeria ja porkkanaa

Ruijanpallasta, hummeria ja porkkanaa

Puhdista hummeri ja säilytä palat kylmässä. Lämmitä hummeripalat voissa. Aseta lämmitetylle lautaselle kala, hummeriviipale, pieni annos mustaa risottoa sekä hillottua porkkanaa ja hummerikastiketta

Merimatkalla Tukholmaan

Yleisten höpinöiden jälkeen eri viineillä on omat lukunsa, jossa ensin kerrotaan rypäleestä ja sitten on ihan mielettömiä ruokaohjeita
Kohtuuhintaiset rieslingit tastingissä

Kohtuuhintaiset rieslingit tastingissä

Alsacen viinimatkan kokemuksista ja sen inspiroimista ruokaohjeista voi lukea täältä. Viinejä testattiin parsapeston, raa´an parsasalaatin ja hummerin kaverina
Reseptistä Menuun

Reseptistä Menuun

Resepti tai Ruokaohje. Reseptin, ruokaohjeen lähtökohta on olla varmasti toimiva ja parhaan mahdolliseen tulokseen tähtäävä, toisin sanoen reseptin tulee olla myös motivoiva ja innostava, jotta lukija voi sisäistää reseptin helposti ja mahdollisimman hyvä lopputulos syntyy vaivatta