Satuin tuossa tylsyyttäni seuraamaan Hei me karpataan. -ohjelmaa, josta bongasin toisella viikolla tehdyn Lohiwokin, jota täytyi heti päästä kokeilemaan
T. u. r. s. a. o. n. v. i. e. t. y. j. ä. l. k. m. K. p. h. O. ,. Y. d. ö. A. -. R. N. V. S. P. M. g. I. L. E. 1. 0. 2. 5. Ä. 3. 8. 7. 4. 6. H. U. J. D. ¼. k g. d l. t l
Tässä pari ruokaohjetta, joita olen täällä uudessa kodissa valmistellut. Sain tupaantulijaislahjaksi vuokranantajaltamme kesäkurpitsan, joten olen yrittänyt keksiä uusia reseptejä, mihin kurpitsa kenties sopii
E. i. l. e. n. t. ä. p. s. v. h. a. y. d. j. k. m. u. r. o. D. T. ,. ". -. S. ö. g. V. 0. 8. P. (. ). 1. 3. B. R. U. N. I. c. 5. K. 2. x. ½. M. A. L. a l
V. i. k. o. n. l. p. u. a. s. r. t. b. m. e. h. d. ä. Y. y. ö. ,. j. v. E. P. L. I. -. M. T. (. 2. /. 0. 8. ). O. A. R. S. K. U. N. 1. g. f. 3. 7. 5. 4. d l
E. n. o. l. e. m. i. k. ä. h. r. v. t. u. s. f. a. ,. j. y. ö. d. p. ). M. F. c. -. K. 5. 1. (. g. 2. 3. 0. /. 4. P. L. S. T. I. 9. A. R. V. H. J. N. d l. t l
Alla olevat ateriat ovat kuluneelta kuukaudelta. ei siis mikään vkon ruokalista. ). Mun ruokapolitiikka on sellainen, että noin puolet viikon aterioista syntyy "ajatuksella" ja toinen puoliska siitä mitä kaapista sattuu löytymään = hävikkiruokaa tai osastoa nyhjäise tyhjästä (tiedostan kyllä, että tämä on suhteellinen käsitys)
Kesällä ja kesälomalla on mukavaa valmistaa mahdollisimman moni ateria ulkona. Yhtenä päivänä valmistuu jotain "ajateltua" ja seuraavana päivänä syntyy yleensä joku kattaus - eilisen jämistä
Yritän aina syödä pääasiassa ruokia, joilla on hyvä ravintoarvo, eli joissa on paljon vitamiineja /mineraaleja / proteiinia / kuituja / hyvää rasvaa / hyviä pitkäkestoisia hiilihydraatteja
– Ruualla voi vaikuttaa aivojen hyvinvointiin, mutta syömisen lisäksi pitää kiinnittää huomiota riittävään lepoon ja palautumiseen, virkistymiseen ja liikuntaan, kertoo Fazer-konsernin tutkimusjohtaja Jussi Loponen