Kerrankin sain pihvin ja sämpylän olemaan samaa kaliiperia ja Jonnan neuvoin tehdyt sämpylät olivat juuri sopivia, riittävän joustavia pitääkseen paketin kasassa, ihanan pehmeitä sisältä
Leipoo muutaman sämpylän aina kun mieli tekee. Olin viime viikonloppuna ystäväni luona iltaa viettämässä ja päädyimmekin sitten juhlimaan aamuun saakka
Selvitin jo täydellisen hampurilaispihvin salaisuuden ja nyt käydään sämpylän kimppuun. Mun ruokafilosofia on edelleen vahvasti se, että mitä pidemmälle sen tekee itse niin se on parempaa
Tajusin, ettei hampparin tarvitse olla mauttoman sämpylän sisään tungettu kurpahtanut pihvi, mieletön kasa majoneesia ja kaksi salaatinmurusta ristissä
Ripottele pinnalle jauhoja ja tee ristiviilto veitsellä sämpylän pinnalle. Sämpylät ovat kovia uunista tullessa, älä peitä liinalla koska silloin rapeus häviää sämpylän pinnalta
saksia apunakäyttäen risti viillot sämpylän pintaan. Eilen illalla innostuin etsimään netistä yön yli kohotettavia sämpylä ohjeita ja törmäsin taasen kerran Sikke Sumarin ohjeeseen ja koska entiset hänen ohjeella tekemäni kokkaukset ovat olleet mitä mainioimpia
Kun kylään oli tulossa vegaani, sämpylän rasvaksi valikoitui oliiviöljy. Esitaikina ja juuri antavat sämpylöille makua, sen voi tehdä jo edellisenä iltana, mutta muutama tuntikin riittää