Ruokaisat jyvät ovat täydellinen salaattien lisä, suosittelen niitä etenkin kevään monenlaisien juhlien buffet-pöytiin tarjottavaksi, ne kun kestävät seisomista huomattavasti paremmin kuin perinteiset salaatit ja ovat hieman terveellisempi ja mielenkiintoisempi korvike jo elämänsä nähneille riisi- ja pastasalaatteille
Revi salaatti tarjoiluvadille ja kaada maustunut couscous salaatti päälle. 200 g romaine-salaattia. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää hyvin sekoittaen couscous ryynit joukkoon
1. Huuhtele ja jaa jokainen tomaatti kahdeksaan osaan. Kuori ja halkaise kurkku pitkittäin, raaputa siemenet pois lusikalla ja leikkaa kurkku sitten 2x2 sentin kuutioiksi
Tee salaattipeti. Lohko keitetyt kananmunat neljäsosiksi ja asettele salaattiin. Laita valutettu tonnikala salaattiin, asettele anjovisfileet salaatin päälle ja lisää vielä tuoretta basilikaa